60-дневна политика за покълване

Follow

Ние в Seedsman.com се гордеем с качеството и жизнеспособността на нашите продукти. Под нашата собствена марка Seedsman ние пускаме за продажба само семена от партиди, които са тествали над 95% кълняемост. Ние също така държим нашите доставчици на същите високи стандарти, като гарантираме, че семената са тествани над 90% кълняемост.
Също така сме много внимателни за това как се съхраняват опакованите семена, за да гарантираме дълъг живот. Ние сме изключително уверени в жизнеспособността на нашите семена. Въпреки това, тъй като семената са живи продукти и компетенциите на клиентите варират, като малки промени в средата на покълване могат да повлияят на резултата, ние не гарантираме всички семена. Ако сте в страна, където покълването е законно, и сте имали проблем с покълването, който честно казано не смятате, че произтича от потребителска грешка, тогава ви препоръчваме да се свържете с нас, като ни предоставите всички необходими подробности за нашите записи и изследвания . Ще се постараем да разрешим проблема по подходящ начин. 😊


За да разрешим вашето запитване, ще трябва да направите следното:

 

Кажете ни номера на вашата поръчка

Кажете ни колко от кои щамове не успяха да покълнат

Обяснете метода, използван за покълване

Качете подкрепящи снимки/видео доказателства. (задължително)


Правила и условия

 


Проблемите с покълването трябва да бъдат изпратени в рамките на 60 дни от покупката и трябва да сте покълнали всички семена от същата поръчка. Семената са жив растителен материал и не могат да бъдат гарантирани на 100%. Очакваме от нашите доставчици 90% кълняемост. Ние съветваме клиентите да купуват и покълват 10% повече семена, отколкото искате да отглеждате, за да позволите разумни загуби.

Безплатните продукти не отговарят на условията за замяна. Ние също така не предлагаме резервни семена за поръчки за заместване.

*Всички предлагани резервни семена ще бъдат вътрешната гама/марка на семена на Seedsman.*

** Моля, обърнете внимание, че покупките на отделни пакети със семена не отговарят на условията за замяна или покритие за покълване.**


Ако постоянно имате проблеми с покълването при широк кръг развъдчици и сортове, най-вероятно проблемът е във вашия процес на покълване, а не в семената, и ние си запазваме правото да не предлагаме заместващи семена.

 


Някои семена, особено тези от сортове, отгледани вътре на светлини, могат да бъдат по-малки и по-бледи на вид. Това не влияе на тяхната кълняемост. Незрялото семе е зелено.

 


Ако наистина смятате, че продуктите, които сме ви продали, са били дефектни и лошата кълняемост не се дължи на вас, тогава изискваме от вас да попълните нашия формуляр за кълняемост, за да проучим вашата заявка.